Kinderdagverblijf
De Kinderboerderij
Zieuwent

Als je op zoek bent naar een veilige en gezellige plek waar jouw kinderen zich kunnen ontwikkelen en spelen, dan is Kinderdagverblijf De Kinderboerderij in Zieuwent een perfecte keuze voor jou als ouder. Ons kinderdagverblijf biedt een warme en liefdevolle omgeving waar kinderen van 0 tot 4 jaar oud worden gestimuleerd om te leren, te spelen en te groeien.

Bij De Kinderboerderij hebben we een ervaren en professioneel team van pedagogisch medewerkers die zorgen voor een individuele aanpak voor elk kind. We bieden een uitgebreid scala aan activiteiten en programma’s, waaronder creatieve workshops, muzieklessen, buitenactiviteiten en meer. Dit alles is gericht op het ontwikkelen van de sociale, emotionele, cognitieve en fysieke vaardigheden van jouw kind.

Onze kinderopvang is gevestigd op een mooie locatie in Zieuwent en beschikt over een grote buitenruimte met een speeltuin en een kleine kinderboerderij. Hier kunnen jouw kinderen genieten van de natuur en de dieren, terwijl ze tegelijkertijd hun zintuigen ontwikkelen en hun verbeelding prikkelen.

Bij De Kinderboerderij zijn we trots op onze hygiëne en veiligheidsprotocollen, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw kinderen in goede handen zijn. Ons kinderdagverblijf voldoet aan alle wettelijke vereisten en wordt regelmatig gecontroleerd door de GGD.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige kinderopvang in Zieuwent, dan ben je bij Kinderdagverblijf De Kinderboerderij aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Hier werken...

De-Kinderboerderij-Diana

Diana

De-Kinderboerderij-Ellie

Ellie

De-Kinderboerderij-Esmee

Esmee

De-Kinderboerderij-Imke

Imke

De-Kinderboerderij-Jeanette

Jeanette

Jennifer

Jennifer

De-Kinderboerderij-Jill-t-v

Jill

De-Kinderboerderij-Karin

Karin

original-9E1F18BA-B0B2-4BB6-AC38-3B99E901CA0F

Kelly

De-Kinderboerderij-Linda

Linda

De-Kinderboerderij-Lisa-V2

Lisa

De-Kinderboerderij-Manou

Manou

De-Kinderboerderij-Marieke

Marieke

IMG_7905

Marja

De-Kinderboerderij-Marlies

Marlies

De-Kinderboerderij-Marloes

Marloes

De-Kinderboerderij-Marlon

Marlon

De-Kinderboerderij-Menno

Menno

De-Kinderboerderij-Mirthe

Mirthe

De-Kinderboerderij-Rieneke

Rieneke

De-Kinderboerderij-Sandra

Sandra

Sharon

Sharon

Vera

Vera

Contactgegevens
De Kinderboerderij Zieuwent

Onze andere locaties