Aanmelden

Welkom bij Kinderdagverblijf De Kinderboerderij! Wij bieden een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Bij ons kunnen kinderen spelen, leren en groeien onder toezicht van ons professionele en liefdevolle team.

Aanmelden bij ons kinderdagverblijf is heel eenvoudig en kosteloos. Vul het aanmeldformulier op deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw inschrijving te bevestigen.

We willen je erop wijzen dat je kind automatisch wordt afgemeld zodra hij/zij de leeftijd van 4 jaar bereikt. Zo kunnen we andere gezinnen de kans geven om van onze diensten gebruik te maken.

Mocht je ooit besluiten om jouw kind bij ons kinderdagverblijf uit te schrijven, dan hanteren we een opzegtermijn van 1 maand. Dit geeft ons voldoende tijd om de benodigde aanpassingen te doen en jouw kinderopvangplaats aan een ander gezin aan te bieden.

We kijken ernaar uit om je kind te verwelkomen bij Kinderdagverblijf De Kinderboerderij en samen te werken aan zijn/haar ontwikkeling en groei.